Devices & Accessories
Speltbrood
Prep. 20 min
Total 12 h
16 sneetjes
Ingredients
-
bloem450 g
-
speltbloem300 g
-
verse gist (40 g)1 blokje
-
karnemelk500 g
-
water en een beetje extra water om over het deeg te strijken30 g
-
zout naar smaak1 ½ - 2 tl
-
bloem om te bestuiven
Difficulty
medium
Nutrition per 1 sneetje
Protein
7 g
Calories
793 kJ /
189 kcal
Fat
1 g
Fibre
2 g
Carbohydrates
37 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
De smaak van ambachtelijk brood
6 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Knapperig brood
No ratings
Stoofvlees
3 h 10 min
Pindakaas Bosbessen Rolls
No ratings
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
No ratings
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 min
Bernse Aardappelrösti met Spek
No ratings
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
No ratings
Aardappelpuree en merguez
No ratings
Gevulde kalkoenborst
No ratings
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
No ratings
Wit Brood
No ratings
Brusselse Wafels
1 h