Devices & Accessories
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Prep. 5 min
Total 30 min
4 portie
Ingredients
-
olijfolie25 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
oregano, gedroogd1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd (optional) (naar smaak aanpassen)1 snuifje
-
spekblokjes (optional)100 g
-
champignons uit blik uitgelekt, in plakjes gesneden80 g
-
tomatensaus350 g
-
water450 g
-
spaghettini300 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
803.2 mg
Protein
11.3 g
Calories
1492 kJ /
356 kcal
Fat
7.6 g
Fibre
3.8 g
Saturated Fat
1.1 g
Carbohydrates
60.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
No ratings
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
No ratings
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
No ratings
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Pittige Goulash met Donker Bier
No ratings
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 min