Devices & Accessories
Cider-Kipstoofpot
Prep. 15 min
Total 1 h 40 min
4 porties
Ingredients
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentjes2
-
ui in partjes gesneden200 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken150 g
-
cider300 g
-
brandy200 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden1
Difficulty
easy
Nutrition per 4 porties
Sodium
1126 mg
Protein
287.6 g
Calories
17520.2 kJ /
4187.4 kcal
Fat
250.5 g
Fibre
7.1 g
Saturated Fat
68.2 g
Carbohydrates
64.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
No ratings
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
No ratings
Sloppy Gold Rush Burgers
No ratings
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
No ratings
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
No ratings
Roze pompelmoes en rode bessensap
No ratings
Maanzaadslakken
No ratings
Pierogi met vlees
1 h
Lams- en Quinoastoofpot
No ratings
Express Aardbeien Dessert
5 min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 h 30 min