Devices & Accessories
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Prep. 20 min
Total 12 h 20 min
6 porties
Ingredients
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1750.5 mg
Protein
8.5 g
Calories
1525 kJ /
364 kcal
Fat
25.4 g
Fibre
0.2 g
Saturated Fat
13.3 g
Carbohydrates
26.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Celebration of Colours
7 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
No ratings
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
No ratings
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
No ratings
Pindakaas Crackers
35 min
Ravioli Soep met Rundsvlees
No ratings
Oriëntaalse brunch
No ratings
Flammekuchen
No ratings
Gebakken buns
No ratings
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Stoofpot van linzen
2 h 35 min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
No ratings
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
No ratings