Devices & Accessories
De eerste hap: Vruchtenpuree
Prep. 5 min
Total 10 min
6 portie
Ingredients
-
mango, rijp geschild, in stukjes gesneden330 g
-
appel geschild, in vieren gedeeld en van klokhuis ontdaan240 g
-
blauwe bessen60 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
1 g
Calories
239 kJ /
57 kcal
Fat
0 g
Fibre
2 g
Carbohydrates
15 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Vegan Lasagne met Linzen
No ratings
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
No ratings
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
No ratings
Tumis Buncis
No ratings
De eerste hap: Rijstpap
No ratings
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 h 15 min
Vegetarische hamburger
45 min
Ingelegde champignons
No ratings
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
No ratings
De eerste hap: Zalm met Groenten
No ratings