Devices & Accessories
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Prep. 20 min
Total 1 h 10 min
8 porties
Ingredients
-
melk350 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
ei1
-
verse gist20 g
-
havermeel150 g
-
rijstmeel volkoren150 g
-
aardappelzetmeel100 g
-
tapioca zetmeel80 g
-
xanthaangom1 ½ el
-
zout10 g
-
Cheddar kaas in blokjes (2 cm)150 g
-
spek alle soorten, in blokjes (1 cm)120 g
-
knoflookteentje1
-
ui in vier gesneden50 g
-
olijfolie20 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm x 3 cm)80 g
-
tomaten vers of uit blik, in stukjes gesneden (2 cm)100 - 120 g
-
olijven, zwart, ontpit in plakjes gesneden (0,5 cm)30 g
-
2 eetlepels melkeierdooier1
-
sesamzaad, zwart5 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
883 mg
Protein
16.1 g
Calories
2206.8 kJ /
527.5 kcal
Fat
27.8 g
Fibre
4.9 g
Saturated Fat
12.2 g
Carbohydrates
53.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
No ratings
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
No ratings
Cider-Kipstoofpot
No ratings
Sloppy Gold Rush Burgers
No ratings
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 min
Rendang met Gele Kleefrijst
2 h 45 min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 min
Geode cake
No ratings
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
No ratings
Kimchi kaasdip
No ratings
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 min