Devices & Accessories
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Prep. 10 min
Total 20 min
6 portie
Ingredients
-
verse peterseliebladeren60 g
-
olijfolie70 g
-
zout20 g
-
teentjes knoflook3
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
mosselen, schoongemaakt ontdooid400 g
-
pasta, droog type penne rigate400 g
-
water700 g
-
zwarte peper, gemalen2 tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1500.9 mg
Protein
17.7 g
Calories
1791 kJ /
428.1 kcal
Fat
14.3 g
Fibre
3.5 g
Saturated Fat
2.1 g
Carbohydrates
56.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mango Dessert met Passie Fruit
10 min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 h
Tiramisu Smoothie
5 min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Zalm met rijst en champignons
30 min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
No ratings
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 min
Kip in Tomaten-Uiensaus
No ratings
Hummus
5 min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
No ratings
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min