Devices & Accessories
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Prep. 20 min
Total 1 h
4 portie
Ingredients
-
brood, wit, oudbakken40 g
-
melk50 g
-
teentjes knoflook3
-
peterselie, vers plus extra, fijngehakt, voor de garnering9 takje
-
gemengd gehakt500 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen½ theelepel
-
ei1
-
olijfolie30 g
-
brood in blokjes (1 cm)30 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
wijn70 g
-
water400 g
-
1 tl zoutgroentebouillon poeder1 tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
aardappelen in stukken gesneden (3-4 cm)500 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
780.8 mg
Protein
32.3 g
Calories
2616.5 kJ /
625.4 kcal
Fat
39.9 g
Fibre
5.4 g
Saturated Fat
10 g
Carbohydrates
36.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Veelzijdige gladde soep
45 min
Tumis Buncis
No ratings
Vegan Sinaasappel Croissants
No ratings
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
No ratings
Gevouwen kruidenbrood
1 h 10 min
Pasta met crème van pistache
30 min
Pizza lahmacun a la Turk
1 h
Speculoos druiven tiramisu
1 h
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 h
Express Aardbeien Dessert
5 min
Speculoos Druiven Tiramisu
1 h
Balletjes in tomatensaus
1 h 10 min