Devices & Accessories
Glutenvrije quiche Lorraine
Prep. 30 min
Total 1 h 30 min
8 sneetjes
Ingredients
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Difficulty
medium
Nutrition per 1 sneetje
Sodium
575.7 mg
Protein
9.5 g
Calories
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Fat
24.8 g
Fibre
1.6 g
Saturated Fat
12.3 g
Carbohydrates
14.7 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Glutenvrij bakken
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Glutenvrije gevulde pepers
No ratings
Stoofpotje van Aubrac
17 h 30 min
Gestoomde spinaziecake
35 min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
No ratings
Bananenbrood
1 h 50 min
Gebakken buns
No ratings
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25 min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
No ratings
Quinoapuddings met frambozensaus
No ratings
Pompoenbrood
1 h 45 min
Gestoomde marmercake
1 h 30 min
Dadel curry dip
5 min