Devices & Accessories
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Prep. 15 min
Total 1 h 15 min
12 porties
Ingredients
Deeg
-
water lauw400 g
-
suiker½ tl
-
verse gist40 g
-
glutenvrij witte bloem500 g
-
psylliumvezels2 tl
-
olijfolie15 g
-
zout½ tl
-
olijfolie3 el
-
groene olijven, ontpit100 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
gedroogde tomaten in olie100 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 el
-
mozzarella in kleine blokjes gesneden100 g
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
Difficulty
easy
Nutrition per 12 porties
Sodium
4660.8 mg
Protein
102.4 g
Calories
12978.4 kJ /
3101.9 kcal
Fat
125.6 g
Fibre
87.1 g
Saturated Fat
25.2 g
Carbohydrates
452.1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Glutenvrij bakken
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kimchi
No ratings
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 min
Fatayer met kaas en munt
2 h
Roze pompelmoes en rode bessensap
No ratings
Sushi donuts
50 min
Brioche
5 h
Ezogelin Soep
1 h 5 min
Vegan Bolognese
50 min
Gozleme
1 h 40 min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 h
Victoria biscuit gebak
1 h 10 min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 min