![Glutenvrij mediterraans gevouwen brood Glutenvrij mediterraans gevouwen brood](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/66558e76a9f6bff2016f3cc68194b5eb/Derivates/25b382b6b068492c3d0981e8cb252c7a1b3085a0.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Deeg
- 400 g water, lauw
- ½ tl suiker
- 40 g verse gist
- 500 g glutenvrij witte bloem
- 2 tl psylliumvezels
- 15 g olijfolie
- ½ tl zout
- 3 el olijfolie
- 100 g groene olijven, ontpit
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 100 g gedroogde tomaten in olie
- 2 el verse rozemarijn, alleen naaldjes
- 100 g mozzarella, in kleine blokjes gesneden
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Nutrition
- per 12 porties
- Calories
- 12978.4 kJ / 3101.9 kcal
- Protein
- 102.4 g
- Carbohydrates
- 452.1 g
- Fat
- 125.6 g
- Saturated Fat
- 25.2 g
- Fibre
- 87.1 g
- Sodium
- 4660.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Sunrise smoothie
Keine Bewertungen
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Harira
7 Std.
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Keine Bewertungen
Turkse gekruide lamshapjes
Keine Bewertungen
Drie kaas pides
1u. 40min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min