Devices & Accessories
Hugo spritz
Prep. 10 min
Total 25 h 10 min
2 glazen
Ingredients
Vlierbessensiroop
-
gedroogde vlierbloesems15 - 20 g
-
water500 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, in plakjes gesneden1
-
suiker500 g
Hugo spritz
-
verse muntblaadjes10
-
50 spuitwatermineraal water, bruisend50 g
-
Prosecco wijn200 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, in plakjes gesneden1
Difficulty
easy
Nutrition per 1 glas
Sodium
0 mg
Protein
0.1 g
Calories
719.5 kJ /
172 kcal
Fat
0 g
Fibre
0 g
Saturated Fat
0 g
Carbohydrates
25.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
140 jaar Vorwerk
16 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
No ratings
Rendang met Gele Kleefrijst
2 h 45 min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
No ratings
Geode cake
No ratings
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 h 15 min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
No ratings
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
No ratings
Worstmummies
No ratings
Crème anglaise
15 min
Pico de Gallo
No ratings
Balletjes in tomatensaus
1 h 10 min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min