Devices & Accessories
Fatayer met kaas en munt
Prep. 30 min
Total 2 h
12 stuks
Ingredients
Deeg
-
volle melk250 g
-
olijfolie80 g
-
1 ½ tl gedroogde gist, (6 g)verse gist15 g
-
broodbloem en een beetje voor het werkblad350 g
-
kristalsuiker15 g
-
zout1 tl
Vulling
-
verse munt fijngehakt10 g
-
pecorino50 g
-
roomkaas75 g
-
komijnzaad zwart1 ½ tl
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Protein
6 g
Calories
921.2 kJ /
220 kcal
Fat
11 g
Fibre
1.1 g
Carbohydrates
23.4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Ramadan
20 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
No ratings
Inktvis "à Lagareiro"
No ratings
Pizza lahmacun a la Turk
1 h
Cashew- en kokosmelk
10 min
Citroen en yoghurt dessert
3 h 15 min
Simit - Turkse sesam bagel
2 h 10 min
Glühwein
15 min
Batbout met kaas
30 min
Ezogelin Soep
1 h 5 min
Linzensoep met spinazie
50 min
Avocadosap met dadels
5 min
Portugees brood (Pão de água)
3 h 30 min