Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche, et un peu pour le plan de travail
- 300 g de farine multicéréales
- 35 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 162.8 kJ / 38.9 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 6.3 g
- Fat
- 1.2 g
- Saturated Fat
- 0.2 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 66.9 mg
Alternative recipes
Gressins italiens
1h 55 min
Pain de Pâques complet aux œufs et truite fumée
1 Std. 45 Min
ATELIER menu 2
1 Std.
ATELIER menu 1
1 Std.
Gressins au sésame et citron, houmous de lentilles corail
2h 45min
Longuets aux olives, chorizo et emmental
2h 45min
Croque façon McDo
3 Std.
Pâte à tartiner choco-noisette
25 Min
Financiers au comté
30 Min
Tartinable de pois chiches au mélange du trappeur
10 min
Tartinable de bacon au mélange du trappeur
10 min
Tartinable aux radis et curry breton
20 Min