Devices & Accessories
Scones met frambozenboter
Prep. 10 min
Total 25 min
8 porties
Ingredients
Scones
-
bloem295 g
-
kristalsuiker50 g
-
bakpoeder1 el
-
fijn zout½ tl
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
boter in blokjes gesneden en gekoeld115 g
-
ei1
-
115 g lichte room (ong. 18% vet), half-crème typevolle yoghurt suikervrij115 g
-
melk het noodzakelijke om te glaceren
Frambozenboter
-
boter bij kamertemperatuur115 g
-
poedersuiker75 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
verse frambozen50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
13 g
Calories
1243 kJ /
296 kcal
Fat
41 g
Fibre
2 g
Carbohydrates
5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Familie en vrienden
15 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
No ratings
Pindakaas Bosbessen Rolls
No ratings
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 h 50 min
Vanillevla met rabarber
50 min
Aardappelen met Varkensribbetjes
No ratings
Gevulde kroketten
No ratings
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
No ratings
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
No ratings
Volkoren pitabrood
No ratings
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
No ratings
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
No ratings