Devices & Accessories
Geflambeerde uientaart
Prep. 15 min
Total 1 h
4 porties
Ingredients
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
6.5 mg
Protein
2.2 g
Calories
407.8 kJ /
98.5 kcal
Fat
3.8 g
Fibre
0.7 g
Saturated Fat
1.5 g
Carbohydrates
13.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Cutter
15 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Geraardbergse Mattentaarten
1 h
Speltbrood
No ratings
Ossenstaart Shepherd's Pie
No ratings
Gember schillen
No ratings
Champignon- en chocolademuffins
1 h
Soezendeeg
2 h
Vijgenmosterd
25 min
Citroenkoekjes
No ratings
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
No ratings
Dunne grissini
No ratings
Lactosevrije luikse wafels
No ratings
Zweedse worteltaart
2 h