Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de lait
- 150 g de chocolat gianduja, en morceaux
- 20 g de fécule de maïs
- noisettes, torréfiées et concassées, pour la décoration
- chocolat noir, concassé ou en copeaux, pour la décoration
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1140 kJ / 273 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 15 g
Alternative recipes
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35min
Crème dessert aux speculoos
6u. 20min
Crème brûlée à la portugaise
25min
Chocolat liégeois
4 godz. 30 min
Croustillants à la noisette
45min
Cupcakes au chocolat et au beurre de cacahuètes
1 Std. 10 Min
Menu express - Crèmes dessert chocolat-tonka
15min
Donuts poireau et chorizo
50min
Chocolat liégeois
12 godz. 15 min
Crème dessert à la chicorée
15min
Crème dessert saveur madeleine
20min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3u. 15min