Devices & Accessories
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Prep. 15 min
Total 20 min
4 portie
Ingredients
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
40 mg
Protein
3.9 g
Calories
284 kJ /
67.9 kcal
Fat
5.1 g
Fibre
0.5 g
Saturated Fat
0.7 g
Carbohydrates
1.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Cutter+
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
No ratings
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 h 20 min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
No ratings
Crème brûlée op Portugese wijze
No ratings
Napolitaanse Pizza
No ratings
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 h
Kurkuma schillen
No ratings
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10 min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 min
Express Aardbeien Dessert
5 min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
No ratings
Cheesecake
1 h 30 min