Devices & Accessories
Schiacciata met gerookte zalm
Prep. 10 min
Total 2 h 15 min
8 stuks
Ingredients
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Sodium
514 mg
Protein
10 g
Calories
832 kJ /
199 kcal
Fat
3 g
Fibre
2.1 g
Saturated Fat
1 g
Carbohydrates
31 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Roze herfst
7 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Keine Bewertungen
Sate Ayam
1 Std. 30 Min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Levercake
1 Std. 50 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min