Devices & Accessories
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Prep. 20 min
Total 40 min
4 portie
Ingredients
Linzen
-
water1000 g
-
droge zwarte linzen type Beluga300 g
-
olijfolie5 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
Selderij-appelmengsel
-
selderstengels in stukken170 g
-
appel geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Framboos vinaigrette & walnoten
-
gepelde walnoten40 g
-
frambozen vers of bevroren100 g
-
rode bietensap60 g
-
azijn30 g
-
olijfolie40 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Stracciatella yoghurt
-
pure chocolade in stukken80 g
-
yoghurt300 g
-
honing20 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Dienst
-
stevige tofu in blokjes120 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
434.9 mg
Protein
28 g
Calories
2894.7 kJ /
691.9 kcal
Fat
31.3 g
Fibre
15.1 g
Saturated Fat
9.1 g
Carbohydrates
79.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Lunch box
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
No ratings
Appel Pinda Rolls
No ratings
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
No ratings
Pittige Goulash met Donker Bier
No ratings
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
No ratings
Concord druivenparels met champagne
No ratings
Champagne gelei
No ratings
Cashew schenkroom
No ratings
Gefermenteerde rode uien
96 h
350 g sjalot kleuren
No ratings
Bevroren veenbessen margarita
5 min