Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g lijnzaad
- 60 g rauwe amandelen
- 140 g bloem
- 60 g olie, en iets meer om in te vetten
- 2 tl zout
- 50 g uien, gehalveerd
- 100 g prei, in ringen (0,5 cm)
- 60 g groene paprika, in stukken (2-3 cm)
- 60 g verse jonge spinazie
- 210 g sojamelk
- 480 g water, en iets meer om te weken
-
1
volle tl groentebouillonpasta
or 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl gedroogde gemalen kurkuma
- 1 tl uien granulaat
- 1 tl zoete paprikapoeder
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 110 g kikkererwtenbloem
- 120 g kerstomaten, gehalveerd
- Nutrition
- per 1 stuk
- Calories
- 1153.3 kJ / 275.6 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 30.3 g
- Fat
- 13.7 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 4.7 g
- Sodium
- 613.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
No ratings
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
No ratings
Vegetarische bruine rijst
40 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
No ratings
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
No ratings
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15 min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min
Noten bolognese
35 min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.