Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de lait, et 2 c. à soupe
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 2 œufs
- 500 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème fraîche épaisse
- 7 g de sel
- beurre, pour le plat
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 10972 kJ / 2609 kcal
- Protein
- 69 g
- Carbohydrates
- 453 g
- Fat
- 80 g
In Collections
Alternative recipes
Pains à burgers américains
3h 15min
Sablés viennois
45 Min
Brioche de Jeanne
4h 15 min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7 Std. 5 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Brioche Nanterre
4h 15 min
Brioche extra crémeuse
2 godz. 15 min
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Pain au lait (Simplicité)
2h 20min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h