Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le sirop
- 65 g de jus de citron
- 65 g de sucre en poudre
- 65 g d'eau
La pâte à gâteau
- le zeste de 3 citrons jaunes non traités
- 3 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g d'huile d'olive
- 230 g de sucre en poudre
- 180 g de farine de blé
- ½ sachet de levure chimique
- beurre, pour le moule
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2005 kJ / 478 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 71 g
- Fat
- 18 g
Alternative recipes
Fondant au chocolat
40min
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Gâteau aux pommes
1h
Cake au citron
1 Std. 50 Min
Cookies aux fruits secs
50 мин.
Riz zembrocal
55 Min
Madeleines au miel et à la fleur d’oranger
6h 25min
Gâteau fondant aux pommes tout simple
50 мин.
Cake orange-pavot
1h
Coulant au chocolat
40min
Chouquettes du goûter
35min
Gâteau moelleux au chocolat
40min