Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour le saladier
- 220 g d'eau, à température ambiante
-
1
c. à café de sucre en poudre (optional)
or 1 c. à café de poudre de malt (optional) -
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
or 8 g de levure boulangère sèche (2 c. à café rases) - 400 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1835.3 kJ / 438 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Carbohydrates
- 75.5 g
- Fat
- 9.8 g
- Fibre
- 3.2 g
Alternative recipes
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Baguette tradition
15h 25 min
Gros beignets à la compote de pommes
3 godz. 40 min
Quiche lorraine individuelle
2h
Pains à burgers américains
3h 15min
Cookies aux pépites de chocolat
25 Min
Petits beignets chocolat et noisettes
3 godz. 10 min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Chouquettes du goûter
35 Min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 godz. 30 min
Purée mousseline
40 Min