Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g de lait
- 2 gousses de vanille Bourbon, fendues en deux dans la longueur et égrainées
- 4 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 90 g de fécule
- 1 pâte brisée maison
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1929.1 kJ / 460.9 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Carbohydrates
- 53.1 g
- Fat
- 22.9 g
- Saturated Fat
- 14.5 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 292.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Paris-Brest
3 Std.
Meringues aux amandes
2 godz. 50 min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Tarte Tatin
1 Std.
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Flan à la noix de coco
1 Std. 15 Min
Flan sans pâte
6h
Riz au lait crémeux
1 Std. 15 Min
Fondant au chocolat
40 Min
Tarte amandine aux poires
2u. 30min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min