Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de lait
- 150 g de crème liquide entière
- 2 gousses de vanille, fendues en deux et égrainées
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 130 g de sucre en poudre
- 50 g de fécule de maïs
- beurre, pour le cercle
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 20 g
Alternative recipes
Crème pâtissière au chocolat
30 Min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Gâteau aux blancs d'œufs
35min
Flan pâtissier feuilleté
7u. 40min
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Flan à la noix de coco
1 Std. 15 Min
Crème dessert saveur madeleine
20min
Crème dessert au chocolat
25min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 Std. 45 Min
Crème dessert à la chicorée
15min
Flan aux pommes
50 Min