Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de pâte feuilletée
- 10 g de beurre, pour le moule
- 615 g de lait entier
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de sucre en poudre
- 60 g de fécule de maïs
- 6 jaunes d'œufs
- 2 gousses de vanille, fendues et grattées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1812.7 kJ / 433.3 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Carbohydrates
- 43.2 g
- Fat
- 25.7 g
- Saturated Fat
- 10 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 129 mg
Alternative recipes
Paris-Brest
3 Std.
Crème pâtissière XXL
15 Min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Meringues aux amandes
2 godz. 50 min
Tarte Tatin
1 Std.
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Chouquettes du goûter
35 Min
Flan sans pâte
6h
Riz au lait crémeux
1 Std. 15 Min
Tarte amandine aux poires
2u. 30min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min