Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 noisette de beurre, pour le moule
- 250 g de pâte feuilletée
- 615 g de lait entier
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 6 jaunes d'œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 60 g de fécule de maïs
- 2 gousses de vanille, fendues et grattées
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 14427 kJ / 3464 kcal
- Protein
- 68 g
- Carbohydrates
- 416 g
- Fat
- 232 g
Alternative recipes
Cannelés bordelais
13 godz. 30 min
Paris-Brest
3óra
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Far breton aux pruneaux
1 godz.
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Meringues aux amandes
2sa 50 dk
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45 min
Chouquettes du goûter
35 min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min
Pâte à crêpe vanillée
1sa 40 dk
Brioche butchy à partager
3h 50min
Flan sans pâte
6h