Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de pâte feuilletée
- 10 g de beurre, pour le moule
- 615 g de lait entier
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de sucre en poudre
- 60 g de fécule de maïs
- 6 jaunes d'œufs
- 2 gousses de vanille, fendues et grattées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1812.7 kJ / 433.3 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Carbohydrates
- 43.2 g
- Fat
- 25.7 g
- Saturated Fat
- 10 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 129 mg
Alternative recipes
Fondant au chocolat
40 Min
Chocolat liégeois
4h 30min
Tarte amandine aux poires
2 Std. 30 Min
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Gâteau aux pommes
1 Std.
Flan sans pâte
6 Std.
Fondant aux deux chocolats
3h
Financiers aux amandes
20 Min
Chouquettes du goûter
35 Min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min