Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de pâte feuilletée
- 10 g de beurre, pour le moule
- 615 g de lait entier
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de sucre en poudre
- 60 g de fécule de maïs
- 6 jaunes d'œufs
- 2 gousses de vanille, fendues et grattées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1812.7 kJ / 433.3 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Carbohydrates
- 43.2 g
- Fat
- 25.7 g
- Saturated Fat
- 10 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 129 mg
Alternative recipes
Paris-Brest
3h
Tarte aux poires Bourdaloue
3 godz. 10 min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7 godz. 5 min
Crème brûlée à la vanille
3 godz. 45 min
Tarte Tatin
1h
Tarte amandine aux pommes et poires
50 min
Tarte amandine aux poires
2sa 30 dk
Far breton aux pruneaux
1h
Flan pâtissier à la vanille
3h 30 min
Flan sans pâte
6h
Chouquettes du goûter
35 min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 godz. 45 min