Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 230 g d'eau minérale
- 12 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g de farine T110
- 300 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de curcuma en poudre
- ½ c. à café de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 6 c. à soupe de graines variées (tournesol, lin, sésame)
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1016 kJ / 240 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche tressée
14h 40 min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain maison au maïs
2 Std. 30 Min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3 Std. 20 Min
Pain de mie vapeur sans croûte
3u. 10min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Petits pains aux figues
3 Std. 40 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 Std. 50 Min
Pain express au sésame
1 Std. 15 Min
Miche de petit épeautre
3h 35min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min