Devices & Accessories
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Prep. 10 min
Total 20 min
12 porties
Ingredients
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
584.5 mg
Protein
1.3 g
Calories
543.3 kJ /
130.3 kcal
Fat
7 g
Fibre
1.9 g
Saturated Fat
0.9 g
Carbohydrates
14.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
De Friend® in de zomer
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
No ratings
Gestoomde pesto broodjes
No ratings
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
No ratings
Champignon- en chocolademuffins
1 h
Broccolisoep
15 min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
No ratings
Koekjes met chocopasta
1 h 40 min
Groentencurry met rijst
No ratings
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
No ratings
Wit Brood
No ratings
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 min