Devices & Accessories
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Prep. 20 min
Total 3 h
4 porties
Ingredients
-
witvisfilets zonder vel (± 200 g / stuk)4
-
1 el mirin (zoete rijstwijn)honing1 el
-
sojasaus1 el
-
suiker30 g
-
misopasta50 g
-
sesamolie4 el
-
2 el sakewitte wijn2 el
-
olie om in te vetten
-
200 g verse champignons, in plakjes (1 cm)shiitake, vers in plakjes (1 cm)200 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)800 g
-
verse sperziebonen (of bevroren)300 g
-
verse gember geschild, in schijfjes (2 mm)10 g
-
water300 g
-
zout½ tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1628.6 mg
Protein
46.3 g
Calories
2663 kJ /
636.5 kcal
Fat
29 g
Fibre
12.9 g
Saturated Fat
4 g
Carbohydrates
51.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Fusion-smaken
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 min
Goulash van linzen en champignons
45 min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Kleine aspergeflans
55 min
Gegrilde kaas met champignons
No ratings
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 h 15 min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 h 20 min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 h 10 min
Aardappel- en spruitjespuree
40 min
Hongaarse champignonsoep
30 min