Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 340 g d'eau
- 450 g de nectarines coupées en fines tranches
- 2 c. à soupe de cassonade
- ¼ c. à thé de cannelle moulue
- 170 g de framboises fraîches
- 200 g de crème à fouetter 30%-40% M.G.
-
6
tranches de génoise maison ou du commerce (voir Conseil)
or 170 g de biscuits à la cuillère du commerce (voir Variation)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1079.7 kJ / 258.1 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 31.7 g
- Fat
- 13.9 g
- Saturated Fat
- 8 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 80.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Fond de champignons
1h 35min
Crème caramel
3h 50min
Mousse de rêve au chocolat et à l'avocat
15 dk
Crème-dessert au caramel
3h
Haricots frits
4sa 10 dk
Antonio Bachour: Tartelettes au pudding chocolat caramel (métrique)
6 Std. 10 Min
Pizza à la mozzarella de noix de cajou (Matthew Kenney)
No ratings
Mayonnaise bistro
5min
Riz blanc au citron et à l'ail
35 Min
Sauce aux champignons faible en glucides
45 Min
Crème glacée à la mangue
2 godz. 20 min
Sauce pour salade César
10min