Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Flan
- 60 g de sucre
- 385 g de lait entier
- 3 œufs de gros calibre (45-60 g ch.), fouettés à la fourchette
Caramel
- 155 g de sucre
- 1615 g d'eau
- ½ c. à thé de jus de citron
- enduit à cuisson antiadhésif
- 1 c. à soupe de vinaigre
- baies fraîches variées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 648.6 kJ / 155 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 26.1 g
- Fat
- 3.9 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 58.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Crème brûlée cuite à la vapeur (Métrique) (TM6)
4 godz. 45 min
Limonade
5min
Purée de pommes de terre classique
50 min
Mijoté de haricots à l'italienne
1h 15min
Crème-dessert au caramel
3h
Sorbet aux pêches et au basilic
10 min
Sauté de légumes aux oeufs et riz (Hestan Cue™)
40 Min
Steak avec risotto aux champignons
No ratings
Trempette de poivrons (muhammara)
1 Std.
Soupe mystère
55min
Baguettes au levain
15h
Sauce aux champignons faible en glucides
45 Min