Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Flan
- 60 g de sucre
- 385 g de lait entier
- 3 œufs de gros calibre (45-60 g ch.), fouettés à la fourchette
Caramel
- 155 g de sucre
- 1615 g d'eau
- ½ c. à thé de jus de citron
- enduit à cuisson antiadhésif
- 1 c. à soupe de vinaigre
- baies fraîches variées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 648.6 kJ / 155 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 26.1 g
- Fat
- 3.9 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 58.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Crème brûlée cuite à la vapeur (Métrique) (TM6)
4h 45min
Tarte au sucre
45 Min
Crème glacée à la mangue
2h 20min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4h 40min
Blondies au chocolat et aux noisettes
45 Min
Crème d'amandes au chocolat
2h
Fond de légumes (végane)
30 Min
Quatre-quarts à l'écorce de citron
1 Std. 50 Min
Pain aux courgettes à la pulpe d'amande
2 godz. 30 min
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1 Std.
Éplucher du gingembre
5min
Crème-dessert au caramel
3 Std.