Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Flan
- 60 g de sucre
- 385 g de lait entier
- 3 œufs de gros calibre (45-60 g ch.), fouettés à la fourchette
Caramel
- 155 g de sucre
- 1615 g d'eau
- ½ c. à thé de jus de citron
- enduit à cuisson antiadhésif
- 1 c. à soupe de vinaigre
- baies fraîches variées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 648.6 kJ / 155 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 26.1 g
- Fat
- 3.9 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 58.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Sablés à la crème au citron
1 Std. 30 Min
Tarte aux pommes
1h
Fruits d'été, génoise et crème fouettée
No ratings
Confiture orange & Campari
1h 35min
Caramel au beurre salé
1 Std. 45 Min
Jus d'orange frais
5 Min
Soupe sucrée ananas, vanille et noisettes concassées
20 Min
Chili con carne Cuisson lente
7h
Verrines de gâteau au fromage à l'ananas
3h 50min
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15min
Mode Cuisson des oeufs
20 Min
Purée de pommes de terre classique
50 Min