Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse de vanille
- 45 g de sucre
- 570 g de crème à fouetter 33%-35% M.G.
- 30 g de lait écrémé en poudre instantané
- ⅛ c. à thé de sel
- 285 g de lait entier
- 4 jaunes d'œufs provenant d'oeufs de gros calibre
- 30 g de sucre inverti
- 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1425 kJ / 340.6 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Carbohydrates
- 13.7 g
- Fat
- 30.1 g
- Saturated Fat
- 18.2 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 97.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Meringues fantômes
12h 25min
Compote de pommes
20 Min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15min
Friandises de riz croustillant à la guimauve
30 dk
Riz aux herbes
35 min
Pains à hamburger à la stout
3h
Mélange d'épices à steak de Montréal
5min
Sauce barbecue aux oignons doux et à l'érable
30 dk
Tire d'érable sur glace pilée (Tire d'érable sur "neige")
30 dk
Trempette S'mores
No ratings
Crème fouettée
10min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4sa 40 dk