Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
250
g de sucre
or 250 g de sucre brun - 200 g de crème, min. 30% M.G.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre non salé, froid et autant que possible en une seule pièce (env. 60 x 40 x 10 mm)
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutrition
- per 400 g
- Calories
- 8545 kJ / 2040 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 256 g
- Fat
- 111 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Crème pâtissière
15 Min
Sauce caramel
1 Std. 30 Min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min
Chocolat chaud
10min
Mousse au chocolat
3h 20min
Purée de pomme de terre
50 Min
Pancakes à l'américaine
40 Min
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Mayonnaise
5min
Pâte à chou
2h
Pâte brisée sucrée
1 Std. 50 Min
Sauce béchamel
15 Min