Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 510 g de cheddar en dés, (255 g + 255 g)
- 225 g de fromage à la crème, en dés
- 225 g de bière blonde de type lager
- ¼ c. à thé de sel, au goût
- ⅛ c. à thé de poivre noir moulu, au goût
- ⅛ c. à thé de poivre de Cayenne moulu, au goût
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1040.2 kJ / 248.6 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 2.3 g
- Fat
- 21.2 g
- Saturated Fat
- 12.1 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 397.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Glace pilée à la fraise (d'inspiration coréenne)
8h 5 min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 Min
Guacamole
No ratings
Atelier Culinaire 1
2h
Coupelles au chocolat et beurre d'arachides
1 Std. 5 Min
Tire d'érable sur glace pilée (Tire d'érable sur "neige")
30min
Crème de tomates et grilled cheese
40min
Crème fouettée
10 Min
Trempette aux noix de cajou à l'aneth
8 Std. 10 Min
Salsa à la mexicaine
1 Std. 25 Min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15 Min
Salade de chou
10 Min