Devices & Accessories
Paaspastei
Prep. 25 min
Total 2 h
8 porties
Ingredients
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
36.5 g
Calories
2052 kJ /
491 kcal
Fat
31.1 g
Carbohydrates
15.1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Paasmenu
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 Min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Vegan boter
Keine Bewertungen
Chocolade babka
3 Std.
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Oranje gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min