Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache au chocolat au lait (2 jours avant)
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 20 g de miel
- 140 g chocolat au lait, en morceaux
Les macarons (la veille)
- 150 g de sucre glace
- 150 g d'amandes en poudre
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
- 4 blancs d'oeufs (120 g)
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
Le jour même
- 80 g de chocolat fondant, en morceaux
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 408.7 kJ / 97.8 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Carbohydrates
- 11.2 g
- Fat
- 4.8 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Cupcakes Red Velvet végans
4sa
Brouillade rose
15 dk
Tarte végane aux pommes avec crumble et meringue
1 godz. 45 min
Jardin de Pâques
2h 25min
Biscuits au chocolat
No ratings
Caramel au beurre salé
1 godz. 45 min
Parfait au caramel
No ratings
Lemon curd
20 min
Sauce caramel vanille bourbon
40 min
Frangipane aux poires
1 godz. 30 min
Mojito à la grenade
10 dk
Macarons Père Noël
3 godz. 20 min