Devices & Accessories
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Prep. 15 min
Total 48 h 20 min
6 porties
Ingredients
Gemarineerde zalm
-
verse dille (± 20 g), fijngehakt1 bos
-
zwarte peperkorrels½ el
-
grof rietsuiker2 el
-
zout2 el
-
verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)400 g
-
citroen liefst biologisch, in plakjes1
Rabarbersaus
-
citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren½ bos
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)150 g
-
olie1 el
-
water2 el
-
appelazijn1 el
-
mosterd grofkorrelig1 el
-
vloeibare honing30 g
-
zout¼ tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
13.2 g
Calories
791 kJ /
189 kcal
Fat
12 g
Carbohydrates
8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Rabarber
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kip garam masala
50 min
Turkse moussaka
1 h 10 min
Rabarberijs
36 h 25 min
Tarbot met salsasaus
No ratings
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
No ratings
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 min
Gebakken aardappelpuree monsters
No ratings
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 h 50 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 h 15 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
No ratings