![MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/86ce3ae0ff779631da8a77562ea64edc/Derivates/b57807e23c07fc6b877cb2fa30efadf7177f403a.jpg)
Compatible versions
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Vulling en marinade
- 105 gram olijfolie, plus 3 el meer
- 70 g uien
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 400 g champignon de Paris, vers, in vieren gesneden
- 1 ½ tl zout
- 1 ½ tl zwarte peper, vers gemalen
- 3 tl paprikapoeder
- 1 el honing
- 1 tl kaneel, gemalen
- 1 - 1 ½ tl zout, naar smaak
- 400 g nieuwe aardappelen
- 250 g pastinaak
- 1000 g kalfsvlees, schouder, gesneden voor een rollade
- 100 g Serranoham gesneden
Champignon-aardappelsoep
- 100 g uien, in tweeën gesneden
- 1 teentje knoflook
- 100 g aardappelen, bloemig, in stukjes gesneden
- 250 g verse champignons, in plakjes
- 50 g prei, in plakjes gesneden
- 40 g olijfolie
- 550 g water
-
2
volle tl groentebouillonpasta
or 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
Madarijn-tiramisu
- 250 g espressokoffie koud
- 70 - 90 g Cointreau
- 25 g cacaopoeder
- 5 eieren, gescheiden
- 40 g suiker
- 750 g mascarpone
- 30 lange vingers (boudoirs)
- 300 g mandarijn partjes, uit blik, uitgelekt
Champignon-aardappelsoep en afwerking van kalfsvlees en groenten
- 50 g room, elk type (van koemelk)
- zout, naar smaak
- zwarte peper, vers gemalen, naar smaak
- witte wijnazijn, naar smaak
- zure room, om te garneren
- cacaopoeder, voor garnering
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 9263.8 kJ / 2214.1 kcal
- Protein
- 93.4 g
- Carbohydrates
- 133.6 g
- Fat
- 145 g
- Saturated Fat
- 56.4 g
- Fibre
- 14.1 g
- Sodium
- 3288.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Goulash van linzen en champignons
45 min
Paksoi en ham rijst
40 min
Borscht
50min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Cheesecake likeur
10 min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 godz.
Rode bieten smoothie bowl
No ratings
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
No ratings
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
No ratings
Steak Stroganoff
45 min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 godz. 10 min