Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 œufs
- 80 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 5 c. à soupe d'huile de tournesol
- 15 g de comté, râpé
- 2 c. à soupe de pesto de basilic (voir "Conseil(s)")
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 351 kJ / 84 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Financiers au comté
30 min
Cake jambon et boursin
50min
Mini-financiers chèvre et miel
35min
Bâtonnets de brocoli au cheddar
55 min
Cake aux petits pois, lardons et comté
1 Std. 15 Min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50min
Scones salés au parmesan
35min
Gougères au curry
1 Std.
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min
Madeleines jambon-comté
1 Std. 35 Min
Sablés au parmesan et au sésame
25 min
Cookies jambon, parmesan et origan
45 min