Devices & Accessories
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
Prep. 15 min
Total 50 min
4 porties
Ingredients
-
rauwe amandelen60 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
70 g vers geperst bloedsinaasappelsapvers geperst sinaasappelsap70 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
gemalen komijn½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
agavesiroop30 g
-
witte wijnazijn50 g
-
gedroogde veenbessen60 g
-
verse korianderbladeren en iets meer als afwerking15 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
parelgerst250 g
-
water1000 g
-
3 - 4 bloedsinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)sinaasappels geschild, in plakjes (5 mm)3 - 4
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1187.4 mg
Protein
13 g
Calories
2221 kJ /
530.8 kcal
Fat
17.3 g
Fibre
17.7 g
Saturated Fat
2 g
Carbohydrates
86.7 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Boost uw immuniteit
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Geroosterde aubergines
No ratings
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30 min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
No ratings
Mexicaanse limoensoep
40 min
Gestoomde spinaziecake
35 min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
No ratings
Paksoi en ham rijst
40 min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 h
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 h 30 min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
No ratings
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 h 15 min