Devices & Accessories
Gebakkrans met geroosterde groenten
Prep. 30 min
Total 1 h 40 min
8 porties
Ingredients
Geroosterde groenten
-
venkelknol in partjes (1 cm)80 g
-
rode uien in partjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (2 cm)100 g
-
bloemkool in kleine roosjes100 g
-
gedroogde tijm1 tl
-
zout1 tl
-
olijfolie2 el
Pesto
-
Parmezaanse kaas20 g
-
pijnboompitten10 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren30 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout¼ tl
Bladerdeeg
-
boter in blokjes (1-2 cm) en ingevroren200 g
-
bloem200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
150 g Camembert, in 8 gelijke stukkengeitenkaas in 8 gelijke stukken150 g
-
eierdooier losgeklopt1
-
kerstomaten aan de tros200 g
-
verse basilicumbladeren (optional)10
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
645.2 mg
Protein
8.6 g
Calories
1737.1 kJ /
415.2 kcal
Fat
32.4 g
Fibre
2.1 g
Saturated Fat
17.2 g
Carbohydrates
23.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Feestelijk Buffet
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Ciabattabroodjes
3h 30min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Ijs van chocolademousse
3h
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min