Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 oeufs
- 1200 g d'eau
- 50 g de jus de betterave rouge
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de poivre de Cayenne, moulu
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- ½ c. à café de sel
- 4 olives noires, dénoyautées, en tranches (2 mm)
- 1 brin de persil frais, haché
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 235.3 kJ / 56.2 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 0.7 g
- Fat
- 4.7 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 141.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Betteraves Sous vide
40 min
Glaçage
5 min
Mode Cuisson des oeufs
20 min
Salade crémeuse de pommes de terre
No ratings
Vinaigrette aux herbes et à l'ail
10min
Shakshuka au poivron jaune et avocat
25 min
Riz au poulet Hainan
1sa 20 dk
Punch de l'horreur
20 min
Biscuits doigts de sorcière
2sa
Poulet frit et maïs doux façon sud
55min
Haricots noirs rapides et épicés
20 min
Mayonnaise au pavot
5 min