Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de lait
- 25 g de fécule
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 55 g de sucre en poudre, et un peu pour les ramequins
- beurre, pour les ramequins
- 6 blancs d'œufs
- 10 g de sucre glace
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 534 kJ / 127.2 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 14.8 g
- Fat
- 4.8 g
- Saturated Fat
- 2.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 89 mg
In Collections
Alternative recipes
Cuisses de canard braisées à la clémentine et purée de carottes
3hod. 5min
Reine de Saba
25min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2 godz. 10 min
Coupe des îles
10h 30min
Cheesecake au thé vert
12h 15min
Travers de porc à la coréenne et minitortillas
4h 10min
Tarte Tatin à la banane flambée
1 Std. 30 Min
Galette des rois chocolat et café
2 godz. 45 min
Tranche glacée à la noix de coco et à l'ananas
10h 30min
Kouign-amann
4 Std.
Banh mi au bœuf à la citronnelle
1 Std. 5 Min
Pains briochés à la cannelle
3 Std. 45 Min