Devices & Accessories
Vegetarisch Medaillons
Prep. 35 min
Total 1 h 10 min
4 porties
Ingredients
-
water900 g
-
boekweitkorrels100 g
-
havervlokken30 g
-
gemengde zaden50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden50 g
-
wortel in stukken (2 cm) (± 70 g)1
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren3
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder (optional)½ tl
-
paneermeel50 g
-
zonnebloemolie3 - 4 el
Difficulty
easy
Nutrition per 4 porties
Sodium
1369 mg
Protein
54 g
Calories
6819.9 kJ /
1630 kcal
Fat
94 g
Fibre
25 g
Saturated Fat
19 g
Carbohydrates
157 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Kaneelrolletjes met glazuur
2 h 30 min
Kipnuggets
40 min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
No ratings
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
No ratings
Pizza met fruit en yoghurt
No ratings
Rucola taart
No ratings
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 h
Koken van speltgraan
No ratings
Kip in perziksaus
40 min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
No ratings
Pindakaas Havermoutbal
No ratings
Vegetarische bruine rijst
40 min