![Vegetarisch medaillon Vegetarisch medaillon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6e0d8038-6763-4dfb-83cd-5f97883d90c2/Derivates/44f5b1fb-b36f-4a8a-ab7f-8151560e4a79.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 900 g water
- 100 g boekweitkorrels
- 30 g havervlokken
- 50 g gemengde zaden
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 100 g courgettes, in stukken (2-3 cm)
- 50 g uien, in vieren gesneden
- 1 wortel, in stukken (2 cm) (± 70 g)
- 1 teentje knoflook
- 3 verse basilicumbladeren
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 1 - 2 snuifjes zout
- ½ tl gerookt paprikapoeder (optional)
- 50 g paneermeel
- 3 - 4 el zonnebloemolie
- Nutrition
- per 4 porties
- Calories
- 6819.9 kJ / 1630 kcal
- Protein
- 54 g
- Carbohydrates
- 157 g
- Fat
- 94 g
- Saturated Fat
- 19 g
- Fibre
- 25 g
- Sodium
- 1369 mg
In Collections
Alternative recipes
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Aardappel- en spruitjespuree
40 min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
No ratings
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Zonnige groentetaart
No ratings
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Mexicaanse dip in laagjes
25 Min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15 min