Devices & Accessories
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Prep. 15 min
Total 3 h 50 min
6 stuks
Ingredients
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
water500 g
-
aardappelen in schijfjes (5 mm)250 g
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)120 g
-
verse eekhoorntjesbrood in plakjes100 g
-
rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld120 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 snuifje
-
verse rozemarijn1 takje
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Sodium
449.3 mg
Protein
16.2 g
Calories
1545.3 kJ /
369.3 kcal
Fat
10.5 g
Fibre
2.7 g
Saturated Fat
4.3 g
Carbohydrates
52 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Pizza Gourmet
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Concord druivenparels met champagne
Keine Bewertungen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Kip met citroen
50 Min
Kipfricassee
Keine Bewertungen
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Keine Bewertungen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min