![Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4155bb73-72a9-4123-ad2a-9ce98c66c589/Derivates/8a372b4b-2100-457e-9273-30b6c7ff2d23.jpg)
Compatible versions
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pizzadeeg
- 210 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten en te besprenkelen
- 350 g broodbloem
- 1 tl zout
Topping
- 500 g water
- 250 g aardappelen, in schijfjes (5 mm)
- 1 snuifje gedroogde tijm
- 120 g mozzarella, in plakjes (7-8 mm)
- 100 g verse eekhoorntjesbrood, in plakjes
- 120 g rauwe varkensworsten, zonder vel, verkruimeld
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje zout
- 1 takje verse rozemarijn
- Nutrition
- per 1 stuk
- Calories
- 1545.3 kJ / 369.3 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 10.5 g
- Saturated Fat
- 4.3 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 449.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Champignon en feta strudel met spinazie
1ч. 45 мин.
Vegetarische hamburger
No ratings
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
No ratings
Vegan cheddar mac & cheese
No ratings
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
No ratings
Sous-vide teriyaki zalm
1ч. 20 мин.
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Peergelei
No ratings
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Linzensoep met spinazie
50 мин.
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2ч. 10 мин.
Hazelnootbavarois
6h 40min