Devices & Accessories
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Prep. 20 min
Total 3 h 40 min
4 stuks
Ingredients
Zwarte rijst pizzadeeg
-
zwarte rijst100 g
-
broodbloem100 g
-
water130 g
-
verse gist4 - 5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
zout1 tl
Courgetteroom
-
uien20 g
-
extra vergine olijfolie25 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)250 g
-
verse basilicumbladeren2
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
Gebakken garnalen
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gepelde rauwe garnalen100 g
-
currypoeder½ tl
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
kwark80 g
-
gedroogde pepervlokken1 snuifje
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Sodium
148.8 mg
Protein
13.5 g
Calories
1430 kJ /
341.8 kcal
Fat
13.8 g
Fibre
2.8 g
Saturated Fat
2.3 g
Carbohydrates
41.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Pizza Gourmet
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Soba noodle mee goreng
40 min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
No ratings
Tarbot met salsasaus
No ratings
Veggie regenboog pizza
No ratings
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 min
Driegangen maaltijd voor twee
1 h 15 min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Pekingeend
45 min
Mangochutney
1 h 20 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
No ratings