Devices & Accessories
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
Prep. 15 min
Total 2 h 15 min
4 stuks
Ingredients
Kurkuma pizzadeeg
-
water370 g
-
verse gist2 - 3 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
gemalen kurkuma1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
Topping
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)150 g
-
uien in ringen (5 mm)50 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
courgettebloemen8
-
ansjovisfilets, in olie8
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Sodium
532.5 mg
Protein
26.5 g
Calories
1369.3 kJ /
327.3 kcal
Fat
35.5 g
Fibre
2.3 g
Saturated Fat
14.3 g
Carbohydrates
83.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Pizza Gourmet
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pulled pork burgers
No ratings
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
No ratings
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
No ratings
Turkse moussaka
1 h 10 min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 h 50 min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 h 45 min
Kruidenvinaigrette
No ratings
Maanzaad-mayonaise
No ratings
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
No ratings