Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 225 g de cassonade
- 2 c. à soupe de farine tout usage, et un peu plus pour saupoudrer
- 2 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 œuf de gros calibre
- 225 g de crème à fouetter, 33-35% de m.g.
-
270
g de pâte à tarte fait maison (voir conseil)
or 1 de pâte à tarte, achetée dans le commerce
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1520.5 kJ / 363.4 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Carbohydrates
- 47.4 g
- Fat
- 17.9 g
- Saturated Fat
- 9.8 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 174.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10min
Gâteau Aloha aux carottes
1 godz. 20 min
Crème dessert à l’érable
20 min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4h 40min
Pain artisanal (Betty) Métrique
4h 35min
Compote de pommes
20 min
Soupe aux pois
2h 10min
Pâté chinois
1 Std. 30 Min
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30 Min
Quatre-quarts à l'écorce de citron
1 Std. 50 Min
Jambon laqué à l'érable et aux épices
2h 20 min
Crème de tomates et grilled cheese
40 Min