Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 225 g de cassonade
- 2 c. à soupe de farine tout usage, et un peu plus pour saupoudrer
- 2 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 œuf de gros calibre
- 225 g de crème à fouetter, 33-35% de m.g.
-
270
g de pâte à tarte fait maison (voir conseil)
or 1 de pâte à tarte, achetée dans le commerce
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1520.5 kJ / 363.4 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Carbohydrates
- 47.4 g
- Fat
- 17.9 g
- Saturated Fat
- 9.8 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 174.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Dinde farcie, sauce aux canneberges
No ratings
Mi-cuits vapeur chocolatés au coeur fondant (Métrique) (TM6, TM5)
2 godz. 55 min
Clafoutis aux petits fruits (Anna) Métrique
1h 35min
Shortcake canadien aux fraises
30 min
Soupe aux pois
2h 10min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4 Std. 40 Min
Biscuits chocolatés au beurre
1h
Gâteau Aloha aux carottes
1h 20min
Pâte à tarte traditionnelle
15 min
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2h 20min
Pâté chinois
1 Std. 30 Min
Crème dessert à l’érable
20 min