Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de beurre non salé coupé en morceaux, plus un supplément pour beurrer
- 300 g de lait
-
2
c. à thé de levure instantanée sèche
or 20 g de levure fraîche, émiettée - 20 - 60 g de sucre, au goût
- 550 g de farine tout usage
- 1 ½ c. à thé de sel
- 1 œuf, légèrement battu pour le glaçage
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 390.5 kJ / 93.3 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 2 g
- Saturated Fat
- 1.2 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 124.3 mg
Alternative recipes
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1hod.
Pain artisanal (Betty) Métrique
4 Std. 35 Min
Tarte au sucre
45 Min
Gâteau Aloha aux carottes
1 Std. 20 Min
Sorbet aux fruits (TM6 Metric)
5 dk
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10 dk
Shortcake canadien aux fraises
30min
Pain de mie
3 Std.
Boules d'amour
1hod.
Fèves au lard au sirop d'érable
31 godz. 5 min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4h 40 min
Focaccia aromatisé aux flocons de sel de mer (TM5/6 Metric)
1 Std. 40 Min