Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
250
g d'huile de pépins de raisin, à température ambiante
or 250 g d'huile neutre, par exemple carthame, canola, à température ambiante - 1 jaune d'œuf, à température ambiante
-
15
g de vinaigre de vin blanc
or 15 g de vinaigre blanc - 1 c. à thé d'eau
- 1 c. à thé de moutarde de Dijon
- ½ c. à thé de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- Nutrition
- per 255 g
- Calories
- 9453.7 kJ / 2259.5 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 0.6 g
- Fat
- 253.7 g
- Saturated Fat
- 25.3 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 1224.9 mg
Alternative recipes
Sauce pour salade César
10min
Vinaigrette aux herbes et à l'ail
10min
Guacamole
5min
Tzatziki
15 Min
Champignons sautés
55 Min
Crème fouettée
10min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4h 30min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz (Métrique)
45 Min
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30 Min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Pesto de basilic (TM5/6 Metric)
10min
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10min